Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу Спас Василев от Кочериново, представял се чрезфалшив

...
Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу Спас Василев от Кочериново, представял се чрезфалшив
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на Спас от Кочериново, представял се във фейсбук за Александър

Прокуратурата внесе обвинителен акт против Спас Василев от Кочериново, представял се чрезфалшив профил във Facebook като Александър Николов.
 
Василев е обвинен за две измами със самолетни билети. Той е заблудил мъж и жена, която била негова някогашна учителка, че ще им обезпечи билети на по-ниски цени. След като превели част от поисканата сума, двамата не съумели да се свържат с Василев и да открият самолетните си резервации.

 
В края на предходната година измамникът беше оставен за непрекъснато в ареста. Предстои делото против него да бъде планувано за разглеждане.
 
От прокуратурата допълват, че против Василев се водят още две досъдебни производства за осъществени от него измами, пострадали от които са множество хора.

 
Случаят с измамника от Кочериново нашумя през октомври предходната година. Зад фалшив профил във фейсбук на Александър Николов застава Спас Василев, който се сприятелява с някогашни и настоящи политици, публицисти и други обществени персони. Представилият се за Николов печели доверието на стотици хора и след години дейни мнения по публични въпрос и фотоси от разнообразни краища на света съумява да измъкне хиляди левове.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР